O nama

SMIT ili punim imenom S.M. Internet Tehnologije d.o.o je tvrtka osnovana od dvojice diplomiranih inžinjera FER-a sa dugogodišnjim iskustvom u telekomunikacijama.

Područje rada tvrtke su IT i mobilne telekomkunikacijske mreže, sa naglaskom na bežično. Iskustvo smo stjecali u tvrtkama poput Siemensa, Cisca i NSN-a. Radeći u inozemstvu na mnogim velikim internacionalnim projektima za klijente poput Cisco-a, Vodafone-a, Telefonice, T-Mobile i mnogih drugih stekli smo znanja i vještine koje omogućuju da Vaše i naše ideje pretočimo u djelo.

Posebno ističemo velike internacionalne klijente iz razloga što smo prihvatili jednu poslovnu kulturu te odnos prema projektima i klijentima na koje smo posebno ponosni.
Ukoliko budemo imali priliku surađivati uvjeriti ćete se i sami u pouzdanost, odgovornost ali i strast koju dijelimo prema našem poslu.

 

Certifikati i edukacija

640-802 Cisco Certified Network Administrator

200-120 Cisco Certified Network Associate

 

500-201 Deploying Cisco Service Provider Mobile Backhaul Solutions

500-202 Cisco Service Provider Mobile Unlicensed Small Cell Solutions

ICP-CCSI Certified Cisco Systems Instructor

JPM Junior Project Management

PM@Siemens - Project Management Promote Curriculum

 

Reference

Cisco systems Flint Ltd. Maistra d.d. Jedinstvo d.d.
Grand Hotel Orebić Jadransko Osiguranje d.d. Pipelife Pula Boat Fair
Val-Ta Solariji Suncokret TZ-i Pule i Poreča ClubGold
i mnogi drugi...

 

Osnivači

Stanko Kuharić, dipl. ing. računarstva (FER), višegodišnje međunarodno iskustvo u ICT okruženju. Radio kao konzultant Mobilne telefonije (Core Mreža) za Siemens i NSN na međunarodnim projektima (Njemačka, Austrija, Italija, Belgija, Mexico, Pakistan), te na Broadband infrastrukturi za Huawei u Hrvatskoj. Network administrator za NSN u Njemačkoj na kombiniranoj Linux-Cisco IP mreži.

Mitar Marić, dipl. ing. elektrotehnike (FER), višegodišnje međunarodno iskustvo u paketnim i mobilnim mrežama. Cisco Certified System Instructor. Radi kao konzultant ekspert i projektni kordinator na projektima Packet Core Network-a na 2G/3G/4G mrežama, iskustvo Siemens, NSN i Cisco na raznim međunarodnim projektima diljem svijeta (USA, Malezija, Dubai, Njemačka, Španjolska, Austrija, Francuska, Rusija,...). Neki od klijenata za koje su projekti uspješno odrađeni su tvrtke i operateri poput Cisco Vodafone-a, T-Mobile, Cingular, Telefonica i drugi.

 

Trenutna pozicija:

Home > O nama

SMIT

S.M. Internet Tehnologije d.o.o.
Burle 129, Medulin, Croatia
info@smit.hr
Radno vrijeme: 9 - 20 h